Domač anticelulitni gel za tuširanje

Celulit je nadloga večine žensk. Za učinkovit gel za tuširanje, ki s svojimi sestavinami odpravlja in blaži vidni celulit, ni treba zapraviti celega premoženja. Lahko si ga naredite kar sami doma in to iz le treh, a pravih sestavin:

Kave
Kofein v mleti kavi odvaja vodo iz telesa, poleg tega pa vpliva na večjo prekrvavljenost kože in podkožja. Drobna struktura mlete kave ima na koži tudi efekt blagega pilinga in mikro masaže podkožja.

Eteričnega olja citrusov, najbolje pomaranče
Eterično olje pomaranče blaži vsa notranja in zunanja vnetja, saj pospešuje krvni obtok. Pospešuje tudi izločanje strupov iz telesa, saj deluje kot diuretik. Stimulira limfatični sistem, mehur in ledvice, da se z urinom iz telesa izločijo sečnina, žolč, soli in odvečna kislina. Razstrupljevanje in očiščevanje pomagata odpravljati tudi celulit. Poleg vsega naštetega pa eterično olje pomaranče pripomore še k tvorbi kolagena in s tem bolj napete kože.

Tekčega mila
Uporabite lahko katero koli tekoče milo ali gel za tuširanje, lahko tudi cenejšega, nevtralnega.

S celulitom prizadeta mesta milite in masirajte z anticelulitno mešanico. Gibi naj bodo krožni, odločni, a ne grobi, saj ne želite poškodovati kože. Čudežev čez noč ne pričakujte, saj jih tudi od kupljenih krem ne morete. A zagotavljam vam, da boste že po nekaj tednih opazile, da bo vaša koža bolj čvrsta in zglajena.

Postopek izdelave si poglejte na mojem clever-way videu, da boste ves čas na tekočem s clever domislicami za poenostavljeno življenje, pa subscribajte Clever Way youtube kanal 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s